De groepen

Onze school heeft 9 groepen. 3 kleutergroepen (1/2A, 1/2B en 1/2C) en dan groep 3,4,5,6,7 en 8.
Hieronder kunt u binnenkort per groep infomatie vinden

Groep 1/2A

Schoolafspraken

Schooltijden
De eerste bel gaat om 8.10 uur. Dan kom je naar de klas. Om 8.15 gaat de tweede bel en hoor je in de klas te zijn. We werken met een continurooster dus we zijn om 14.00 uit. Dit is voor alle dagen gelijk. We eten samen op school een broodje met de elkaar.

Verjaardag
U mag daar als ouders bij zijn. Graag even van tevoren overleggen wanneer de verjaardag gevierd kan worden. Bij voorkeur doen we dit om 8.15 uur, als de school begint. Foto’s maken mag, het filmen van het hele verjaardagsfeest vinden wij echter niet prettig.Eten en drinken
We proberen in de pauze zo gezond mogelijk te eten. Dit houdt in dat we graag zien dat de kinderen water mee nemen en een “gezond” tussendoortje. De leerlingen eten hun lunch van 12.00 – 12.30 uur en gaan daarna een half uurtje naar buiten.

Ingrid Brasser en Karin Brakenhoff

Social School

Wij werken op deze school met Social Schools. Dit is een digitaal programma (dit kan ook als app) dat gekoppeld is aan uw mailadres. Hierin ontvangt u , bijvoorbeeld een uitnodiging voor de rapportgesprekken. Ook staat daar de agenda van het schooljaar in, met bijvoorbeeld de schoolvakanties en vrije dagen.Ziek meldenIs uw kind ziek? Dan kunt u ons bellen rond 8.00 om uw kind af te melden. Of u kunt dit doorgeven via Social Schools.

Gymmen
Gymmen doen de oudste kleuters met de vakleerkracht gym op de vrijdagmiddag van 9.00 – 9.45 uur in de grote gymzaal. De groepsleerkrachten gymmen in de speelzaal wanneer het slecht weer is. 

Hoofdluis

Elke woensdag, na een vakantie, hebben we een groep ouders die alle klassen controleren op hoofdluis. Als er bij uw kind hoofdluis of neetjes worden gevonden, dan krijgt u een berichtje en dient u uw kind te behandelen voor hoofdluis. Bij de apotheek en drogist kunt u hiervoor de juiste producten kopen.

Groep 1/2B

Hoi!

Wij zijn Nadine en Saskia.

Wij zijn de juffen van groep 1/2B.

Het is voor zowel ouders als voor de kinderen een spannend moment wanneer een kind bij ons start in de groep.

Wij vinden het belangrijk dat een kind zich welkom voelt bij ons in de groep. We doen er alles aan om een kind zich veilig te laten voelen en een fijne start te laten hebben bij ons in de groep.

 

Saskia Du  Cloo en Nadine Konijn

Door de thema’s halen wij de wereld in de klas en gaan we samen met de kinderen op onderzoek uit. Door middel van rollenspel leren de kinderen hoe ze zich moeten gedragen in de maatschappij en hoe alles werkt in de grote wereld.

Werken met kleuters is elke dag anders en dat maakt het juist zo leuk. Wij genieten alle dagen weer van de openheid en de nieuwsgierigheid van deze jonge kinderen.

Wij hopen op een gezellig, leuke en leerzame tijd met de kinderen en op een goede samenwerking met jullie als ouders.

Groep 1/2C

Schoolafspraken

Schooltijden:

De eerste bel gaat om 8.10. Dan kom je naar de klas. Om 8.15 gaat de tweede bel en hoor je in de klas te zijn.

We werken met een continurooster dus we zijn om 14.00 uit. Dit is voor alle dagen gelijk.

We eten samen op school een broodje met de leerkrachten.

 

Sadna bahadoer en Saskia Du Cloo of Nadine Konijn

 

Gymmen doen de oudste kleuters met de vakleerkracht op de vrijdag van 10.30 – 11.15uur in de grote gymzaal. De groepsleerkrachten gymmen in de speelzaal wanneer het slecht weer is. Aan de start van ieder schooljaar of wanneer u kind bij ons in de groep start, mag u gymschoenen meegeven met de naam erop. De gymschoenen bewaren wij op school in een bak, zodat wij altijd kunnen gymmen.

 

Groep 3

Schoolafspraken

Welkom in groep 3!

De school begint om 8.15u, maar om 8.10u verzamelen we buiten bij de deur. Samen met juf gaan we naar binnen.  We werken 5 dagen per week met een continue rooster. Om 14.00u komen de kinderen met de juf naar buiten en kunnen ze worden opgehaald.

We eten gezellig samen op school een broodje met de juf.

We gymmen op dinsdag en vrijdag met een vakdocent. De kinderen moeten eigen gymkleding en schoenen mee in een aparte gymtas.

 

Beatrijs Zijta en Karin Bakker

 

Wij vieren onze verjaardag zo:

Graag even afstemmen met de juf wanneer uw kind zijn/haar verjaardag wil vieren. In overleg bepalen wij dan een datum. In groep 3 zijn ouders helaas niet welkom bij de viering. De kinderen mogen trakteren in de klas en de klassen rond langs de andere juffen.

Wij werken met veel plezier aan verschillende thema’s door het jaar heen. Behalve het feit dat de kinderen en wij hier zelf veel plezier aan beleven, vergroot het de betrokkenheid als er thuis ook aandacht aan kan worden besteed. Hebben jullie thuis boeken, spulletjes of experts passend bij het thema van dat moment, dan nodigen wij jullie van harte uit!

Groep 4

Schoolafspraken

                                                                  

Welkom in groep 4!

De school begint om 8.15u, maar om 8.10u mogen de kinderen naar binnen en naar de klas. We werken 5 dagen per week met een continue rooster. Om 14.00u komen de kinderen met de juf naar buiten en kunnen ze worden opgehaald.

We eten gezellig samen op school een broodje met de juf.

We gymmen op donderdag en vrijdag met een vakdocent. De kinderen moeten eigen gymkleding en schoenen mee in een aparte gymtas.

 

 

 

Sanne Spring in 't Veld en Elles van Vuuren

 

Graag even afstemmen met de juf wanneer uw kind zijn/haar verjaardag wil vieren. In overleg bepalen wij dan een datum. In groep 4 zijn ouders helaas niet welkom bij de viering. De kinderen mogen trakteren in de klas en de klassen rond langs de andere juffen.

Wij werken met veel plezier aan verschillende thema’s door het jaar heen. Behalve het feit dat de kinderen en wij hier zelf veel plezier aan beleven, vergroot het de betrokkenheid als er thuis ook aandacht aan kan worden besteed. Hebben jullie thuis boeken, spulletjes of experts passend bij het thema van dat moment, dan nodigen wij jullie van harte uit!

Groep 5

Schoolafspraken:

De eerste bel gaat om 8.10. Dan kom je naar de klas. Om 8.15 gaat de tweede bel en hoor je in de klas te zijn.

We werken met een continurooster dus we zijn om 14.00 uit. Dit is voor alle dagen gelijk.

We eten samen op school een broodje met de Schooltijdenleerkrachten.

 

Stella Ingenbleek en Stefanie van Dalsem

Verjaardag:  

We vieren de verjaardag na de pauze. De jarige mag voor de klas op een hoge kruk zitten. Hij of zij mag vertellen wat ze hebben gekregen. Daarna zingen we de jarige toe en doen als laatste de wave! Dan mag de jarige job trakteren in de klas en bij juf Lydia en juf Joyce. De kaart leggen we boven bij de keuken, zodat de andere leerkrachten er een verjaardagswens in kunnen schrijven. Op de dag zelf is het niet meer de bedoeling dat de ouders er bij zijn. Wilt u er op letten dat de traktatie alleen maar bestaat uit iets lekker en dat er niet allerlei cadeautjes worden bij gegeven!

 Eten en drinken:

We proberen in de pauze zo gezond mogelijk te eten. Dit houdt in dat we graag zien dat de kinderen water en een “gezond” tussendoortje meenemen.

De Leerlingen eten hun lunch van 11.40 uur tot 12.00 uur en gaan daarna een half uurtje naar buiten.

Social Schools:

Wij werken op deze school met Social Schools. Dit is een app waarin u berichten van school ontvangt, bijvoorbeeld een uitnodiging voor de rapportgesprekken. Ook staat daar de agenda van het schooljaar in, met bijvoorbeeld de schoolvakanties en vrije dagen.

Ziek melden:

Is uw kind ziek? Dan kunt u ons bellen rond 8.00 om uw kind af te melden of u kunt dit doorgeven via Social Schools.

Gymmen:

Op dinsdag en donderdag gymmen we met een vakdocent. Dit is op de dinsdag van 13.10 tot 13.50 uur. Op donderdag van 9.45 tot 10.30 uur. Voor de gymles hebben de kinderen gymkleding (t-shirt en broekje/gympakje) en gymschoenen nodig. Ook een handdoek voor het douchen. Het is de bedoeling dat de leerlingen douchen na de les. Dit stimuleren we ook.

Hoofdluis:

Elke woensdag, na een vakantie, hebben we een groep ouders die alle klassen controleren op hoofdluis. Als er bij uw kind hoofdluis of neetjes worden gevonden, dan krijgt u een berichtje en dient u uw kind te behandelen voor hoofdluis. Bij de apotheek en drogist kunt hiervoor de juiste producten kopen.

Groep 6

Schoolafspraken

De eerste bel gaat om 8.10. Dan kom je naar de klas. Om 8.15 gaat de tweede bel en hoor je in de klas te zijn.

We werken met een continurooster dus we zijn om 14.00 uit. Dit is voor alle dagen gelijk.

Om 10.00 eten we met de kinderen een klein tussendoortje en wat water. De lunch nuttigen we om 11.40. Daarna gaan we om 12.00 even lekker een half uurtje naar buiten. Tijdens de lunch lezen we de kinderen vaak voor of we kijken een stukje jeugdjournaal. Daar hebben we dan ook weer mooie gesprekken over. Bij regen (slecht) weer blijven ze in de klas en mogen ze iets voor hun zelf doen.

Annemiek Kroone en Nicole Alphenaar

Verjaardag:

De leerlingen geven zelf aan de leerkracht door wanneer ze graag hun verjaardag willen vieren. Dit schrijven ze dan even op het bord, zodat we er rekening mee kunnen houden. Op de dag zelf is het niet meer de bedoeling dat de ouders er bij zijn. We vieren het met de klas rond de kleine pauze en daarna mag de jarige met 2 andere leerlingen de klassen rond om te trakteren. Dit is uiteraard niet verplicht. Wilt u er op letten dat de traktatie alleen maar bestaat uit iets lekker en dat er niet allerlei cadeautjes worden bij gegeven!

.Social School:

Wij werken op deze school met social schools. Dit is een app waarin u berichten van school ontvangt, bijvoorbeeld een uitnodiging voor de rapportgesprekken. Ook staat daar de agenda van het schooljaar in, met bijvoorbeeld de schoolvakanties en vrije dagen.

Ziek melden:

Is uw kind ziek? Dan kunt u ons bellen rond 8.00 om uw kind af te melden. Of u kunt dit doorgeven via Social schools.

Gymmen:

Op dinsdag en donderdag gymmen we met een vakdocent. Dit is op de dinsdag van 9.45 tot 10.30 uur. Op donderdag van 8.15 tot 9.00 uur. Het is de bedoeling dat de leerlingen douchen na de les. Dit stimuleren we ook. We weten ook dat de leerlingen op deze leeftijd wel eens wat moeite krijgen met douchen. Dan graag even langskomen om dit met ons te bespreken zodat we met de leerling hierover een afspraak kunnen maken.

Thema's :

We proberen door het hele jaar een aantal mooie thema's te draaien. Met genoeg afwisseling en verschillende onderwerpen. We zien heel vaak veel enthousiaste kinderen. Ze nemen graag wat mee van huis, wat past bij het thema en dat is natuurlijk helemaal goed. We hopen dat de kinderen elke dag weer blij naar huis gaan en de volgende dag weer blij naar school komen. 

 

Groep 7

Schoolafspraken

Schooltijden:

De eerste bel gaat om 8.10 uur. Dan kom je naar de klas. Om 8.15 uur gaat de tweede bel en hoor je in de klas te zijn.

We werken met een continurooster dus we zijn om 14.00 uit. Dit is voor alle dagen gelijk.

We eten samen op school een broodje met de leerkrachten.

 

Romy Boots en Stefanie van Dalsem

Verjaardag:

De kinderen overleggen met de leerkracht wanneer zij hun verjaardag willen vieren. Tijdens het vieren van de verjaardag zijn er geen ouders bij. Uw kind mag trakteren in de klas, tijdens de pauze van 10.00 – 10.15 uur. Vanwege corona mogen de kinderen niet de klassen rond, maar mag de traktatie voor de leerkrachten in de koffiekamer worden gezet.  

Eten en drinken:

We proberen in de pauze zo gezond mogelijk te eten. Dit houdt in dat we graag zien dat de kinderen water mee nemen en een “gezond” tussendoortje meenemen. De Leerlingen eten hun lunch van 11.40 – 12.00 uur en gaan daarna een half uurtje naar buiten.

Social Schools:

Wij werken op deze school met Social Schools. Dit is een app waarin u berichten van school ontvangt, bijvoorbeeld een uitnodiging voor de rapportgesprekken. Ook staat daar de agenda van het schooljaar in, met bijvoorbeeld de schoolvakanties en vrije dagen.

Ziek melden:

Is uw kind ziek? Dan kunt u ons bellen rond 8.00 uur om uw kind af te melden. Of u kunt dit doorgeven via Social Schools.

Gymmen:

Op dinsdag en donderdag gymmen we met een vakdocent. Dit is op de dinsdag van 9.00 tot 9.45 uur. Op donderdag van 13.10 tot 13.50 uur. Juf Sanne is vakdocent gym. Tijdens de gym dragen de kinderen sportkleding en sportschoenen.

Hoofdluis:

Elke woensdag, na een vakantie, hebben we een groep ouders die alle klassen controleren op hoofdluis. Als er bij uw kind hoofdluis of neetjes worden gevonden, dan krijgt u een berichtje en dient u uw kind te behandelen voor hoofdluis. Bij de apotheek en drogist kunt hiervoor de juiste producten kopen.

 

Groep 8

Schoolafspraken

Schooltijden:

De eerste bel gaat om 8.10 uur. Dan kom je naar de klas. Om 8.15 uur gaat de tweede bel en hoor je in de klas te zijn.

We werken met een continurooster dus we zijn om 14.00 uur uit. Dit is voor alle dagen gelijk.

We eten samen op school een broodje met de leerkrachten.

 

Irene Boerman en Nöelle Hink

Wij vieren onze verjaardag zo:

De leerlingen geven zelf aan de leerkracht door wanneer ze graag hun verjaardag willen vieren. In overleg bepalen wij dan een datum en tijd.

In de bovenbouw zijn ouders helaas niet meer welkom bij de viering. De kinderen bepalen zelf of zij langs de klassen willen om te trakteren.

Eten en drinken:

We proberen in de pauze zo gezond mogelijk te eten. Dit houdt in dat we graag zien dat de kinderen water mee nemen en een “gezond” tussendoortje meenemen.

De Leerlingen eten hun lunch van 11.45 tot 12.00 uur en gaan daarna een half uurtje naar buiten.

Social School:

Wij werken op deze school met ‘Social schools’. Dit is een app waarin u berichten van school ontvangt, bijvoorbeeld een uitnodiging voor de rapportgesprekken.

Ook staat daar de agenda van het schooljaar in, met bijvoorbeeld de schoolvakanties en vrije dagen.

Ziek melden:

Is uw kind ziek? Dan kunt u ons bellen rond 8.00 om uw kind af te melden. Of u kunt dit doorgeven via Social schools.

Gymmen:

Wij gymmen op dinsdag en vrijdag. Alle kinderen zijn verplicht gymschoenen en sportkleding te dragen. Een goede ondersteuning voor de voet en enkelgewrichten is bij veel bal- en klimspelen van groot belang. Onze gymtijden zijn: dinsdag 8.15 tot 9.00 uur en donderdag 10.30 tot 11.15 uur.

Verder worden wij erg blij van lichte zolen aan deze sportschoenen i.v.m. onze vloer.                                                                                             Hoofdluis:

Elke woensdag, na een vakantie, hebben we een groep ouders die alle klassen controleren op hoofdluis. Als er bij uw kind hoofdluis of neetjes worden gevonden, dan krijgt u een berichtje en dient u uw kind te behandelen voor hoofdluis. Bij de apotheek en drogist kunt hiervoor de juiste producten kopen.